Woningontruiming

Vrijblijvend informatie aanvragen
Woning ontruimen

Wist je dat…

Ons Huisteam de ontruiming van jouw woning geheel kan verzorgen? Er zijn situaties waarbij een woning leeg en schoon dient te zijn. Dit kan zijn voor verkoop en/of verhuur of bij de oplevering van de woning aan een nieuwe eigenaar. Wij zorgen er met het Huisteam voor dat jij daar geen zorgen meer over hebt en nemen deze last van jouw schouders. De woning wordt, na ontruiming, veeg en bezemschoon opgeleverd.

Houdt hier rekening mee

De woning dient bereikbaar te zijn voor een vrachtauto en containers voor de ingang (houdt hierbij rekening met doorrijhoogtes en vergunningen). Voor woningen in appartementencomplexen geldt dat er een lift beschikbaar moet zijn en deze normaal bereikbaar dient te zijn. Bijzondere situaties nemen we graag ter plekke persoonlijk met je door. Extreem vervuilde woningen door o.a. huisdieren, wietplantages en woningen bewoond door mensen met een verzamelstoornis e.d. behoren niet tot onze standaard. Hier is overleg voor nodig.

Kosten ontruiming

Soort en formaat van de woning bepalen de kosten van het ontruimen van de woning. Onderstaand een overzicht op basis van het aantal m³ (kubieke meters) inhoud van de woning. Het verwijderen van vloerbedekking (zeil, laminaat, tapijt e.d.), raam- en wanddecoraties (gordijnen, gordijnrails, behang e.d.) is niet inbegrepen. De verwijdering hiervan kan in onderling overleg op uurtarief worden overeengekomen.