Referenties

  Vrijblijvend informatie aanvragen
  Lastige buurt wist ik wel. Wilde toch verkopen, maar ben geschrokken van de dure verkoopkosten. Ik heb een internet makelaar gevonden voor 700 euro. Dat bleek geen succes, mijn Nederlands is niet zo goed en bezichtigingen waren lastig. HuisTeam heeft me geholpen tegen lage kosten. Bedankt, ik kan jullie alleen aanbevelen! Een huis kopen ga / kan ik niet meer, daarom ga ik huren. Succes.
  Mevrouw Yasmin
  Een makkie in Utrecht je huis verkopen. Het kost alleen veel vrije dagen. Doe het zelf pakket gekocht bij een landelijke keten, het HuisTeam gebeld voor een ondersteuning bij 10 bezichtigingen en verkocht. Totale kosten 2100,00 euro zonder omkijken. Ik had wel eerst drie makelaars verzocht een prijsopgave te doen. Courtage gemiddeld ongeveer 6000 euro. Doen! Dat is wat ik wil aangeven.
  Sarah en Kees
  Gelukt. Dat is eigenlijk wat ik als referentie wil meegeven. Bedankt voor het waarnemen van de bezichtigingen zonder jullie was het waarschijnlijk niet gelukt.
  Marielle
  Spannend de verkoop van onze woning. Gezien de kosten toch zelf proberen. Belachelijk dat eenieder denkt dat je op elk gewenst moment klaar moet staan voor een bezichtiging. Alsof wij niet hoeven te werken. Het HuisTeam is onze oplossing gebleken. Niet te duur, duidelijkheid vooraf en geen vrije dagen meer opgeofferd. Mooi geregeld en verkocht.
  Pieter
  Al enige tijd poogde wij ons appartement te verkopen. Wij woonde inmiddels op grote afstand van Nijmegen. Niet te doen gezien de verwende kopers op dit moment. Wij kozen in eerste instantie voor een grote doe het zelf makelaar. Het latere contact met het HuisTeam heeft ons gewoon gered. Ik moet zeggen dat er toch nog 17 bezichtigingen nodig waren, maar verkocht naar een voor ons acceptabele prijs. Super bedankt!
  Dhr. en mevr. Wallaart
  Mooie deal, wij hebben de goedkoopste internet makelaar gekozen voor 900 euro en belden het HuisTeam voor ondersteuning. Groningen is een goede woningmarkt en we besloten het Huisteam om hulp te vragen. Door het HuisTeam is ons huis met succes verkocht!
  Silke en Sytse
  Sinds 2012 stond ons appartement te koop. Wij dachten ook slim te zijn door kosten te besparen op de makelaar. Wij kozen voor de hulp van het HuisTeam en na 4 bezichtigingen was ons appartement verkocht. Gewoon geweldig kan niet anders zeggen.
  Maarten en Katja