Bezichtiging

  Vrijblijvend informatie aanvragen
  Bezichtiging

  Wist je dat…

  Het HuisTeam met haar ervaren wooncoaches veel voor je kan betekenen. Wij nemen de bezichtiging van je over, waardoor je woning voor een juiste en door jou gewenste verkoopprijs wordt gerealiseerd. Met HuisTeam heb je een eigen wooncoach ter beschikking die met zijn ruime ervaring en kennis de maximale opbrengst van je woning realiseert. Je wooncoach zal je adviseren over de beste presentatie voorafgaand aan de bezichtigingen. Tijdens de bezichtigingen vertegenwoordigd de wooncoach jouw belangen en direct na deze bezichtigingen zal hij aan jou zijn bevindingen doorgeven. Samen met jou zal de wooncoach de bezichtiging evalueren en verbeter punten bespreken. Het HuisTeam bespaart je tijd en energie waar tegenover staat dat je de hoogste opbrengst gaat realiseren voor jouw woning. Onderstaand een voorbeeld berekening.

  Voorbeeld berekening

  ——————————

  Woning verkoopprijs 250.000,00
  – Courtage reguliere makelaar 5.200,00 euro
  – Courtage doe het zelf 1.200,00 euro

  Gemiddelde verkoopduur bij reguliere makelaar 4 maanden en bij de Doe het zelf optie circa 9 maanden. Gemiddeld gezien is de makelaar in verkoopduur een betere keuze. Echter is deze makelaar ook 4 x duurder. Het verschil in dit gemiddelde voorbeeld is 4.000,00 euro. Een verschil uit de dagelijkse praktijk.

  Bespaar op je kosten

  HuisTeam zorgt ervoor dat je een groot voordeel behoudt wat betreft makelaarskosten, maar de ervaring en het gemak blijft hetzelfde. Voor de prijs van onze deskundige ondersteuning hoef je het niet te laten. Wens je meer gemak bij de verkoop van je woning en heb je er genoeg van om op de meest ongepaste momenten tijd en energie vrij te maken ? Bel ons of stuur een mail voor meer informatie.