Gratis makelaar

  Vrijblijvend informatie aanvragen
  Hoezo gratis makelaar?

  Als makelaarskantoor hebben wij innovatieve oplossingen om uw woning zo goed mogelijk te verkopen. U kent ons van de deeldienst bezichtigingen en de goedkoopste makelaardij voor euro 1999,00. Vanaf nu kunnen wij u onze gratis dienst aanbieden. Deze gratis makelaars dienst bespreken wij graag met u. Kenmerkend voor deze gratis makelaarsdienst is dat wij samen een vraagprijs bepalen welke zeer realistisch is. Kandidaat-kopers kunnen een bod op uw woning uitbrengen vanaf deze vraagprijs. Hierdoor zal de woning met onze inspanningen op korte termijn succesvol verkocht zijn. Met deze juiste vanaf prijsstelling van uw woning, vinden wij kopers waar wij de courtage (de kosten voor de veiling) aan in rekening brengen.

  U ontvangt een betere prijs voor uw woning en betaalt verder niets!

  Hoe bepalen wij samen de reële vraagprijs voor uw woning?

  Verkoop je je woning met ons Huisteam? Wij organiseren alles en ook de waardebepaling van je woning. Dit gebeurt altijd door onze lokale wooncoach met de actuele kennis van zaken in uw woonomgeving. Vervolgens komen wij samen met u tot een reële prijsstelling welke onze gratis dienstverlening, voor u als verkoper, zal rechtvaardigen.

  Wij doen de bezichtigingen van uw woning.

  Wij begeleiden de bezichtigingen. We starten met het organiseren van een open huis. Dit wordt door iedereen als zeer zinvol ervaren.

  Ontvangen biedingen van kandidaat-kopers.

  De ontvangen biedingen bespreken we samen met u en kiezen de best mogelijke koper. Met de door u gekozen koper nemen wij contact op om een overeenkomst af te ronden. U heeft geen verplichting om de biedingen te accepteren.

  Gratis!

  Voor u als verkoper gratis dienstverlening. De motivatie van de koper om deze kosten op zich te nemen is met name de goede vanaf prijsstelling / aankoopsom die hij geboden heeft gekregen. Koper is van deze kosten op de hoogte gesteld tijdens de open huis dagen en tekent hiervoor in de koopovereenkomst.

  Ook uw woning gratis verkopen?

  Direct uw gegevens achterlaten op onze website of bel ons eerst op 088 – 1237400.

  Kan iedereen zijn woning verkopen met Huisteam?

  Huisteam is actief in alle plaatsen in Nederland.